Právě vysíláme

„Nenechme se stresovat.“ Martina Pártlová zkritizovala mámy, co si myslí, že mají patent na výchovu

22. dubna 2021 11:36
„Nenechme se stresovat.“ Martina Pártlová zkritizovala mámy, co si myslí, že mají patent na výchovu

Martina Pártlová je v pokročilém stádiu těhotenství a těší se na miminko. Rovněž nafotila krásné těhotenské snímky a na Instagramu se svěřila s tím, jaké chování jí vážně rve žíly.

Každá maminka chce pro své děti to nejlepší, to je nadmíru jasné. Spousta matek si ovšem bohužel myslí, že má patent na výchovu a jen jejich rady jsou ty správné. V komentářích na sociálních sítích se pak často tyto mámy dohadují s ostatními a rvou se o svou pravdu. A právě toto chování pochopitelně rozčiluje i Martinu. „Vždycky jsem rostla z toho, jak někdo někomu říká, co má jak dělat, ať jde o cokoliv. Všechny najednou ví, jak cizí dítě obléct, jak má ženská kojit, čím a jak dlouho, v čem nosit, v čem vozit, proč nerodit císařem ale přirozeně, s čím si má hrát, jestli žehlit nebo nežehlit, co by jako matka měla dělat atd. Ať si to každá maminka dělá jak chce. Už takhle jsou všechny ve stresu a já se fakt nechci stresovat,“ napsala moderátorka Evropy 2 a dodala, ať se každá máma řídí vlastním rozumem a zkušenostmi.

Pod příspěvkem, ve kterém nastávající maminka holčičky ukázala i krásnou těhotenskou fotografii, se objevilo mnoho komentářů, ve kterých mámy s Martinou naprosto souhlasí. Hodně sledujících se pak shodla v tom, že matky, co všem radí, působí trochu „jako sekta“ a je dobré být proti „zaručeným radám“ imunní.

Dámy, jak to máte vy? Shodujete se s názorem Martiny?

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat