Právě vysíláme

Nesnídáš? Odteď už budeš! 3 nejlepší SNÍDANĚ, které tě zaručeně vytáhnou z postele!

3. srpna 2016 10:10
Nesnídáš? Odteď už budeš! 3 nejlepší SNÍDANĚ, které tě zaručeně vytáhnou z postele!

Ranní jídlo vyřídíš rychlým kafem, v lepším případě džusem? Nevíš, o co přicházíš. Jednak o drahocennou energii a taky o tyhle laskominy.

Vybrali jsme pro tebe 3 úžasné tipy na snídani, které uspokojí jak mlsouny, tak vaječné labužníky, i zastánce zdravého papání.


1. MÜSLI NANUKY
Zmrzlina po ránu? Jo, klidně. Stačí vzít do ruky a jít. Prostě rozmixuj řecký jogurt, trochu mléka a med. Přimíchej čerstvé ovoce (maliny, borůvky, jahody) a cereálie. Naplň nanuková tvořítka, nechej zmrazit, a máš zásobu originálních dobrot pro báječná letní rána!

 

 

2. VAJEČNÁ HNÍZDEČKA
Potřebuješ něco sytého a slaného? Pouhých 12 minut stačí na přípravu těchto delikatesních mističek z rajčat. Rozkroj je, vydlabej vnitřek, umísti menší vejce, přidej sůl a pepř, a dej zapéct do trouby. Servíruj na rozpečené bagetce, s trochou pažitky navrchu.

 

 

3. CHIA PUDINK S JAHODAMI A FÍKY
Ještě jste nezkusili super potravinu jménem chia? Nejvyšší čas to napravit, zvlášť pokud chceš zhubnout a vypadat svěže. Ve skleničce smíchej 3 lžičky chia semínek, šálek mandlového mléka, 1 lžičku medu a nakrájený sušený fík. Nechej přes noc v lednici a ráno přidej jahody a mandle.

 

Ukážeme ti 5 jednoduchých účesů, které se hodí na festival

Pánové, pozor! Víme, kde je nejlepší úkryt na pivo

Co to znamená, když se vám zdá o sexu s celebritou?

Články, které by tě mohly zajímat