Právě vysíláme

Nesvalnatějšímu chlapci světa se přezdívalo Malý Hercules. Jak vypadá coby dospělý muž?

21. září 2020 14:10
Nesvalnatějšímu chlapci světa se přezdívalo Malý Hercules. Jak vypadá coby dospělý muž?

Ukrajinský chlapec Richard Sandrak se proslavil díky dokumentu Nejsilnější chlapec na světě. Ve svých pouhých 12 letech měl totiž postavu jako profesionální fitness trenér a jeho tělo bylo samý sval. Jak vypadá dnes?

Richard byl přezdívaný malým Herkulem a kvůli své postavě byl před lety patrně nejslavnějším dítětem Ukrajiny. Rodiče tmavovlasého školáka byli totiž fanatičtí milovníci fitness a už ve velmi nízkém věku byl chlapec nucen každý den posilovat a v šesti letech uměl zvednout na bench pressu 82 kilogramů.

Richard přišel o dětství a prakticky celé dospívání byl svými rodiči vláčen po natáčení televizních reklam a rozhovorech v televizi. Jeho otec byl navíc i obviněn z toho, že do syna ládoval steroidy a ohrožoval tak jeho zdraví.

Když se rodiče chlapce rozvedli, pro malého Hercula to bylo vysvobozením. Dostal se totiž ze spárů pedantského otce a konečně mohl žít normální život.

Dnes je z Richarda dospělý muž, který už rozhodně jako Hercules nevypadá. Svaly jsou pryč a z nezdravě nabušeného teenagera je normálně vypadající chlapík, který podle svých slov zavítá do posilovny jen párkrát do týdne a jinak se živí jako kaskadér.

 

Zdroj: Inside Edition

Články, které by tě mohly zajímat