Právě vysíláme

Netradiční rodina v Británii: Manželé si oba změní pohlaví. Jejich dítě žádné nemá!

12. září 2018 13:10
Netradiční rodina v Británii: Manželé si oba změní pohlaví. Jejich dítě žádné nemá!

Jsou rodina, milují se a navzájem o sebe pečují. Přesto na ně však řada lidí kouká skrz prsty! Manželský pár z Británie žije společně se svým synem jinak. Věří, že jsou první genderově alternativní rodinou v Evropě!

Louis a Nikky spolu žijí již dlouhou dobu. Ani jeden z nich se však necítí dobře ve svém těle a oba se rozhodli, že podstoupí změnu pohlaví. Z táty se tak stane máma a z mámy bude zase otec. „Nikdy jsem nebyla nadšená z toho, že mi rostla prsa a měla jsem menstruaci. Pak jsem si udělala nitrozpyt (vyšší forma telepatie) a přišla na to, že patřím do mužského těla,“ řekla Nikky a dodala, že už se proměny nemůže dočkat a těší se na to, že se pro své dítě stane tatínkem.

Změna pohlaví u obou rodičů však není jedinou věcí, kterou se tato rodina odlišuje od ostatních. Manželé spolu vychovávají pětiletého syna jménem Star Cloud. Protože ho však podle svých slov nechtějí nálepkovat pohlavím, mluví o svém dítěti jako o osobnosti, která si sama v pozdějším věku zvolí, zda bude raději mužem či ženou.

Ačkoliv se řada lidí obává, že na malého chlapce je toho v této rodině příliš, Nikky a Louis všechny ujišťují, že jejich dítě je naprosto v pořádku a je plně připraveno na to, že jeho máma s tátou si již brzy své rodičovské role nadobro prohodí. A to doslova!

Co si o příběhu této netradiční rodinky myslíte vy?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: express.co.uk

Mysleli jste, že jste divní? Podívejte se na ženu, která všude nosí vycpanou lišku

Články, které by tě mohly zajímat