Právě vysíláme

Neuvěřitelné štěstí! Majitelka baru získala peníze opravdu netradičním způsobem

10. dubna 2020 15:10
Neuvěřitelné štěstí! Majitelka baru získala peníze opravdu netradičním způsobem

Majitelka mohla krizi kvůli koronaviru vyřešit relativně snadno. Dopomohla jí k tomu především dřívější štědrost zákazníků.

Majitelka baru Jennifer Know na východním pobřeží státu Georgie se může pochlubit opravdovou štědrostí svých zákazníků. Ta jí také pomohla vyřešit panující krizi kvůli koronaviru.

Šťastná majitelka

Když Jennifer seděla v prázdném baru a přemýšlela, co má dělat, oči jí bezděčně padly na stěny baru, na které jí zákazníci po celou dobu lepili bankovky. Šťastná majitelka si teprve v tu chvíli uvědomila, že jde o skutečné peníze, které může použít.

„Seděli jsme uvnitř za zamčenými dveřmi a já jsem si najednou uvědomila: Bože můj, vždyť to jsou vlastně reálné peníze na našich stěnách a my máme času, kolik jen chceme,“ řekla pro CNN majitelka.

Zákazníci tam peníze nechávali patnáct let – po přepočítání Jennifer zjistila, že měla na stěnách 3 714 dolarů, tedy v přepočtu skoro 91,5 tisíce korun. Finance hned rozdělila mezi svoje zaměstnance, kteří jsou nyní bez práce. Všichni ale věří, že se krize brzy přežene a oni budou moct společnými silami bar znovu rozjet.

Zdroj: CNN, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat