Právě vysíláme

Neuvěřitelný příběh! FBI nejprve rodině vrátila špatné dítě, správné se jim podařilo vypátrat až po více jak půl století

25. prosince 2019 14:10
Neuvěřitelný příběh! FBI nejprve rodině vrátila špatné dítě, správné se jim podařilo vypátrat až po více jak půl století

Manželům z Chicaga bylo v roce 1964 uneseno dítě, FBI po něm ze všech sil pátrala a po dvou letech ho našla. Tedy… myslela si, že ho našla.

Opravdu neuvěřitelný příběh začal v roce 1964. Manželům Fronczakovým tehdy neznámá žena, která se vydávala za zdravotní sestru, unesla sotva narozeného syna.

Fotka Paula po narození.

Dítě po příchodu na svět dostalo jméno Paul. Po tom, co Paul zmizel, rozjelo se velké vyšetřování. Po dvou letech to vypadalo, že se dítě našlo. Rodiče byli spokojení a dávali svému domnělému Paulovi nejlepší možnou péči.

V roce 2012 se však Paul Fronczak rozhodl jít na testy DNA, jelikož začal pochybovat o tom, zda je opravdu Paulem Fronczakem. Jeho rodiče ho prosili, ať to nedělá, on však stejně šel a testy mu potvrdily jeho obavy. Rodina toto zjištění těžce nesla a se svým „synem“ se dokonce víc jak rok nebavila.

Paul Fronczak, který není skutečným Paulem Fronczakem.

Na tento popud se však rozjelo nové vyšetřování, které skončilo až nyní. Skutečným Paulem Fronczakem by měl být muž z Michiganu, který si přeje zůstat v anonymitě. Matka znovunalezeného Paula Dora Fronczaková se k věci odmítla vyjádřit a otec Chester už je několik let po smrti. Ženu, která dítě unesla, se nikdy nepodařilo vypátrat.

 

Zdroj: New York Post

Články, které by tě mohly zajímat