Právě vysíláme

Nevěsta řekla své sestře, ať si na svatbu obleče, co chce. Při obřadu pak vedle ní stál dinosaurus!

7. září 2019 13:10
Nevěsta řekla své sestře, ať si na svatbu obleče, co chce. Při obřadu pak vedle ní stál dinosaurus!

Když byla Američanka Christina požádána svou sestrou, aby jí šla na svatbě za svědka, ihned jí napadla otázka: co si obleče? A protože není ženou, co by milovala formální šaty, rozhodla se jít na veselku opravdu v originálním převleku.

„Asi před rokem mi moje velká sestra poslala zprávu s dotazem, zda jí půjdu na svatbě za svědka. A protože věděla, že nejsem velkým fanouškem společenských šatů, uklidnila mě tím, že si prý můžu na sebe vzít to, co sama chci,“ napsala Christina k fotografii svého svatebního „úboru“, který na svatbě snad ještě nikdy viděn nebyl. Christina si totiž místo šatů na sebe oblékla kostým dinosaura.

„Snažila jsem se vymyslet něco, co bych si byla ochotná vzít na sebe více než jednou. A protože mi nevadilo zaplatit víc než 50 dolarů, chtěla jsem, aby to byl kostým dinosaura, protože já dinosaury zbožňuji,“ dodala.

Ačkoliv byla Christinina sestra kostýmem své svědkyně zprvu šokována, rozhodně jí nenutila se převléct. Později si ostatně také uvědomila, že právě i díky tomu se stala její svatba tou jedinečnou.

 

 

Zdroj: 9gag.com

Články, které by tě mohly zajímat