Právě vysíláme

Nevěsta se odmítá vzdát svých svatebních šatů. Chodí v nich do obchodů i na paddleboard!

24. září 2019 9:10
Nevěsta se odmítá vzdát svých svatebních šatů. Chodí v nich do obchodů i na paddleboard!

Pro všechny nevěsty je výběr svatebních šatů velmi důležitý a mnohdy trvá i několik měsíců. O to víc pak může mrzet, když si nevěsta vysněnou róbu obleče pouze jednou.

Čtyřiapadesátiletá nevěsta Dawn Winfield-Hunt se letos v srpnu vdávala a oblékla si vysněné svatební šaty. Na rozdíl od ostatních nevěst se však nespokojila s tím, že je na sobě bude mít jen jeden den. Rozhodla se, že šaty využije i v budoucnu!

Ode dne své svatby Dawn obléká šaty i na události, kam se rozhodně nehodí. Oděna ve svatebním vyrazila například na prohlídku Buckinghamského paláce, na návštěvu železničního muzea, na duhový běh, kde si šaty zamazala barvou, či dokonce i na jízdu na paddleboardu. Šaty za skoro 9 tisíc korun navíc běžně nosí i do supermarketu a jednou si v nich vyšla i na hudební festival.

„Mám v úmyslu oblékat své svatební šaty každý víkend až do prvního výročí, teprve pak je budu ochotna uložit. Asi mě to bude stát pár slz, ale bude za nimi schovaný krásný příběh a vzpomínky, které mi nikdo nevezme,“ řekla vděčná nevěsta, jenž prý naposledy plánuje šaty obléct na charitativní ples a pak už je navždy uloží do krabice.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat