Právě vysíláme

Nevěsta zůstala v šoku. Její vyvolený přerušil obřad a řekl, že miluje i někoho jiného!

25. ledna 2018 15:10
Nevěsta zůstala v šoku. Její vyvolený přerušil obřad a řekl, že miluje i někoho jiného!

Svatební obřad Jessicy a Jeffersona z Portugalska probíhal podle plánu. Vše se ovšem změnilo ve chvíli, kdy se oddávající zeptal, zda někdo z přítomných hostů nemá proti svatbě námitky.

V tu chvíli totiž promluvil samotný ženich, který řekl, že kromě své nastávající miluje ještě někoho jiného a otočil se směrem k hostům. Všichni přítomní jistě zůstali na malý moment v šoku, po pár sekundách však bylo naštěstí jasné, koho tím Jefferson myslel. Onou druhou milovanou osobou totiž nebyla žádná milenka, ale malá dceruška Jessicy, kterou má žena z předchozího manželství, a o kterou se Jefferson stará jako o vlastní.

„Kdybych mohl Boha o něco poprosit, bylo by to mít tebe za dcerušku. Byl bych pak tím nejpyšnějším otcem na světě, který má tak krásnou, inteligentní a vzdělanou dceru, “ řekl v dojemném proslovu Jefferson malé Giovanně, která byla velmi dojatá a neudržela slzy. Video s překrásným vyznáním nyní koluje po internetu. Podívej se na něj i ty. K tomu, aby tě dojalo, nemusíš ani umět portugalsky.

 

Zdroj: enews.com

Galerie: Láska podle korejského umělce

Články, které by tě mohly zajímat