Právě vysíláme

Nevlastní bratr Meghan Markle svatbu princi Harrymu rozmlouval. „Zničí mu život,“ uvedl

11. srpna 2021 12:10
Nevlastní bratr Meghan Markle svatbu princi Harrymu rozmlouval. „Zničí mu život,“ uvedl

Meghan Markle se s částí své rodiny vůbec nestýká. Do ní spadá i její nevlastní bratr Thomas Markle, který ji v rozhovoru pro australskou reality show Big Brothers označil za povrchní a falešnou.

Nevlastní bratr vévodkyně Meghan Markle, Thomas, se zúčastnil natáčení australské verze reality show Big Brother, v níž mimo jiné promluvil o rodinných vztazích. Jak prozradil, před svatbou své sestry s princem Harrym zaslal jejímu nastávajícímu dopis, ve kterém mu veselku rozmlouval.

„Řekl jsem mu, že mu zničí život,“ uvedl s tím, že je Meghan velmi povrchní osobou. Zároveň dodal, že pro prince není Markle tou pravou a hraje si na princeznu, i když je pouze céčkovou herečkou.

Thomas spadá do té části rodiny, s níž se vévodkyně příliš nestýká. Pokrevního pouta s Markle často zneužívá a dělá rozhovory, které na Meghan nevnášejí příliš dobré světlo. V minulosti byl navíc zatčen za jízdu po dálnici vysokou rychlostí, přičemž byl zároveň pod vlivu alkoholu. Obdobné vztahy má manželka prince Harryho i s nevlastní sestrou Samanthou, která proti ní dokonce rozjela nenávistnou kampaň.

Jména Meghan Markle pak využívá i její otec, který několikrát veřejně hovořil o vztahu se svou dcerou. Dokonce zaslal bulvárním médiím dopis od své dcery, která mu v něm vyčítala hned několik věcí. Celá věc se nakonec dostala až k soudu, který rozhodl ve prospěch vévodkyně.

Články, které by tě mohly zajímat