Právě vysíláme

Nezvěstný pes byl nalezen 1 700 km od místa, kde se ztratil! Jak to dokázal?

26. listopadu 2018 16:09
Nezvěstný pes byl nalezen 1 700 km od místa, kde se ztratil! Jak to dokázal?

V malém městě na Floridě našli tento týden osamělého huskyho. Nikomu v okolí nepatřil, a tak se rodina, která ho spatřila, rozhodla spustit pátrání po majiteli. Pomocí sociálních sítí zjistili, že husky pochází z Brooklynu, kde ho považují za nezvěstného! Proč utekl z domova a jak přežil tak náročnou cestu?

Jak našli původního majitele?

Neuvěřitelný příběh huskyho, který nese jméno Sinatra, se začal odkrývat nedávno potom, co ho třináctiletá Rose Verill našla ve městě Seffner, na Floridě. Verill, spolu s její rodinou a s rodinnými přáteli, začali hledat možné majitele na sociálních sítích. Tam narazili na paní Willis, pocházející z Brooklynu, ve státě New York.

Paní Willis rodině Seffnerů oznámila, že podobného psa skutečně ztratila. Nicméně, paní Willis zároveň uvedla, že pes je už 18 měsíců nezvěstný, a tak se nejspíš jedná o nějaký jiný druh.

Rodina Seffnerů to ale nevzdala. Řekla paní Willis, že pes slyší na jméno Sinatra, a v tu chvíli měla skeptická paní Willis jasno – její pes se našel!

Možná trasa, po které se po smrti majitelky vydal husky Sinatra

Paní Willis při jednání s rodinou Suffnerů uvedla, že jí husky utekl z domova poté, co její dcera zemřela na následky nehody se zbraní. Sinatra měl k zesnulé dceři údajně velmi blízko a její smrt ho musela těžce zasáhnout. Nicméně, nikdo dosud neví, jak se Sinatrovi povedlo dostat tak daleko po východním pobřeží Spojených států.

Sinatru nyní čeká návrat zpět do Brooklynu za rodinou Willis, kde na něho podle paní Willis čeká jeho nejoblíbenější jídlo – pečená krůta. Odvážný pes si ji po takovém dobrodružství rozhodně zaslouží!

Zdroj: Independent, Google Maps, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat