Právě vysíláme

Nic si spolu nezačínejte, radila Hollandovi se Zendayou slavná filmová producentka

21. prosince 2021 11:10
Nic si spolu nezačínejte, radila Hollandovi se Zendayou slavná filmová producentka

Tom Holland a Zendaya patří nově k nejkrásnější párům Hollywoodu a fanoušci tuhle dvojici zbožňují. Málokdo by tak čekal, že byli před vztahem varováni.

Filmový Spider–Man alias Peter Parker se zamiloval do své spolužačky MJ, stejně jako se Tom Holland zakoukal do krásné Zendayi. Vztah těchto dvou velkých hvězd se provalil před premiérou doposud posledního Spider–Mana a hercům to spolu velmi sluší. Producentka filmu Amy Pascal ovšem nyní uvedla, že Toma se Zendayou před vztahem varovala. „Poté, co jsme je obsadili, jsem si je vzala stranou a jasně jim řekla, aby se touhle cestou prostě nevydávali,“ uvedla listu The New York Times. Její rady však nikdo neposlouchal a láska je rázem na světě.

Andrew Garfield a Emma Stone

Několik let tvořili pár i herci Andrew Garfield a Emma Stone. I oni se potkali na place Spider–Mana a Garfield si zahrál PeteraAmazing Spider–Man. Emma pak rovněž ztvárnila jeho lásku MJ. „Úplně stejně jsem radila i jim. Mohlo to totiž všechno zkomplikovat. I oni mě ignorovali,“ řekla pak Amy Pascal a vypadá to, že její rady jsou v tomto ohledu naprosto zbytečné.

Amy Pascal

Články, které by tě mohly zajímat