Právě vysíláme

NICKI MINAJ je vdaná paní. Vzala si dvanáctkrát souzeného vraha!

22. října 2019 11:10
NICKI MINAJ je vdaná paní. Vzala si dvanáctkrát souzeného vraha!

Svatební zvony odbily v hip-hopovém světě. Rapperka Nicki Minaj se provdala za svého přítele Kennetha Pettyho, který má hodně pestrou minulost.

Nicki se s Kennethem zná už z dob dospívání, kdy spolu dvojice chodila. V loňském roce se jejich cesty opět zkřížily a hned po dvanácti měsících už byla Nicki zasnoubená. Nyní je z úspěšné rapperky vdaná paní!

Nicki sdílela na Instagramu video s hrníčky, na kterých byly nápisy „Pan“ a „Paní“ . K příspěvku pak rapperka napsala Onika Tanya Maraj-Petty, což je její jméno s příjmením manžela. „Mám, co jsem hledala, štěstí. Bylo těžké ho najít. Teď, když ho mám, nechci dělat žádné kompromisy,“ řekla před časem Nicki v souvislosti s tím, že chce na nějakou dobu ukončit kariéru a věnovat se rodině. Její vztah s manželem je přitom dosti kontroverzní, protože Kenneth má za sebou vážnou kriminální minulost. Muž byl celkem dvanáctkrát trestaný a seděl ve vězení kvůli vraždě a za znásilnění šestnáctileté dívky v roce 1994. Navíc je také registrovaný jako sexuální deviant. Snad s ním Nicki prožije šťastný život…

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat