Právě vysíláme

NICKI MINAJ ohlásila odchod do „důchodu“. Jaké jsou její důvody?

6. září 2019 13:10
NICKI MINAJ ohlásila odchod do „důchodu“. Jaké jsou její důvody?

Americká rapperka Nicki Minaj uvedla, že končí s rappem! Autorka hitu Anaconda chce údajně založit rodinu se svým partnerem, Kennethem Pettym. Zatím není jisté, co rapperku k tomuto rozhodnutí vedlo či zda je definitivní: Nicki se ke svému prohlášení prý ještě vyjádří.

Obrovské překvapení

Hudební svět žasne: Nicki Minaj na Twitteru oznámila, že končí s rappem a chce založit rodinu. Nečekané rozhodnutí zaskočilo zejména fanoušky slavné rapperky – ti jí začali posílat dojemné vzkazy, aby se jí pokusili její rozhodnutí vymluvit. Vzkaz Nicki Minaj si můžete přečíst níže.

Text v překladu zní:
Rozhodla jsem se ukončit kariéru a založit rodinu. Vím, že jste šťastní. Drazí fanoušci, nadále mě podporujte, až do té doby, co umřu. Jasná volba, protože mě nikdo nekontroluje. Miluji vás na doživotí. 

Fanoušci a americké média následně chtěli po Nicki Minaj vysvětlení. Proč se takto rozhodla právě nyní, vždyť nedávno vydala novou písničku Megatron a podílela se i na hitu Hot Girl Summer? Nicki jim na to napsala další vzkaz.

 

Text v překladu zní:
Jsem tu stále. Stále vás šíleně miluji a vy to víte. Říkám si, že jsem to měla probrat v pořadu Queen Radio a ještě to tam proberu. Slibuji, že budete mít radost. Žádní hosté, jen my. Všechno probereme. Ten tweet byl uspěchaný a nemístný, omlouvám se, kotě.

Americká rapperka tedy svojí situaci ještě vysvětlí v rozhlasovém pořadu Queen Radio, jenž se vysílá na serveru Apple Music. Jsme na její zpověď velmi zvědaví!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: Twitter, Instagram, Billboard, Complex

Články, které by tě mohly zajímat