Právě vysíláme

NICKI MINAJ zrušila další koncert, tentokrát v Irsku! Rozzuření fanoušci před halou skandovali jméno CARDI B

16. března 2019 13:27
NICKI MINAJ zrušila další koncert, tentokrát v Irsku! Rozzuření fanoušci před halou skandovali jméno CARDI B

Americká rapperka Nicki Minaj zrušila další koncert! Pořadatelé uvedli, že kvůli špatnému počasí se jim nepodařilo přesunout techniku přes Irské moře včas. Je to třetí koncert, který musela rapperka zrušit během svého evropského turné.

Fanouškům došla trpělivost

Pořadatelská společnost zrušila koncert v irském hlavním městě pouze pár hodin předtím, než měl začít. Fanoušci tak zažili další zklamání a chtěli to rapperce dát vědět. Kritika na úkor Nicki Minaj zaplavila sociální sítě a někteří lidé dokonce před halou, v níž se koncert měl konat, skandovali jméno konkurenční rapperky, Cardi B.

Evropské turné rapperky Nicki Minaj doprovází jeden problém za druhým. Zpěvačka během uplynulých dvou měsíců náhle zrušila koncerty v Bratislavě a Bordeaux a nevstřícné omluvy jí na sociálních sítích nezískaly mnoho fanoušků.

Zpěvačka může nyní doufat, že se zbytek koncertů na jejím evropském turné odehraje bez podobných komplikací. Fanouškům ale dochází trpělivost a zřejmě bude trvat dlouho, než Nicki Minaj za její chování během tohoto turné odpustí.

Zdroj: RTE, Twitter, Instagram, mypinkfriday.com

Podívejte se, jak vznikal film Avengers: Infinity War

Články, které by tě mohly zajímat