Právě vysíláme

NICOLE KIDMAN miluje svoje kočky tolik, že si koupila speciální tašku, ve které je může nosit na procházky

15. července 2019 18:00
NICOLE KIDMAN miluje svoje kočky tolik, že si koupila speciální tašku, ve které je může nosit na procházky

Herečka Nicole Kidman patří snad mezi největší milovníky koček v Hollywoodu. Dvaapadesátiletá Australanka v nedávném rozhovoru uvedla, že si dokonce nedávno koupila speciální tašku, aby mohla svoje kočky nosit na procházky! Kromě koček chová Nicole na svém ranči i jiné vzácné živočichy.

Miluje kočky

Oscarová herečka Nicole Kidman miluje zvířata, zejména kočky. A umí se o ně pořádně starat. Australanka má celkem dvě kočky, Ginger a Snow, a ráda s nimi chodí na procházky. Kočky si prý výlety užívají natolik, že jim Nicole koupila speciální tašku, do které se lehnou, a tak můžou se svojí slavnou majitelkou i na delší procházky přírodou.

Podle Nicole si kočky tento styl cestování náramně užívají. Komu by taky vadilo, kdyby je nosila hollywoodská hvězda na procházky?

Nicole Kidman má na svém ranči ve Spojených státech kromě koček i několik dalších zajímavých zvířat. Herečka v roce 2010 přiznala, že chová i Lamy alpaky a ryby! Když se jí lidé později ptali, zda si chce Nicole ještě nějaké zvířátko pořídit, odpověď herečky zněla jasně: „Ano, hada!“

Zdroj: Independent, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat