Právě vysíláme

NIKKY šikanovali kvůli jejímu vzhledu. Dnes je dívka hvězdou internetu a její kámoškou je i NICOLE SCHERZINGER!

14. června 2018 13:10
NIKKY šikanovali kvůli jejímu vzhledu. Dnes je dívka hvězdou internetu a její kámoškou je i NICOLE SCHERZINGER!

Třináctiletá Nikky nikdy netoužila po ničem jiném než být obyčejnou dívkou, který žije normální život. Její nemoc jí to však neumožnila. Tedy až doposud!

Nikki je mladá školačka, která žije v Londýně. V šesti letech jí lékaři diagnostikovali nemoc nazvanou Arteriovenózní malformace, která jí značně deformuje obličej.

Vzácná choroba Nikki velmi komplikuje život. Nejenže musí často podstupovat lékařské prohlídky a chirurgické zákroky, ale také se musí smířit s ošklivými komentáři od zlých posměváčků.

ČTĚTE TAKÉ: Srdcervoucí video šikanovaného chlapce dojalo celý svět. Školákovi posílá podporu i Justin Bieber a Demi Lovato

Řadu lidí by zlé poznámky srazily na dno, Nikky si ovšem řekla, že i přes to bude žít šťastný život. Rozhodla se pro kariéru YouTuberky a nyní točí videa o svém každodenním životě, které dosahují i milionového zhlédnutí. Mezi její fanoušky navíc patří i celebrity, jako jsou například americká zpěvačka Nicole Scherzinger nebo britský princ William.

Stejný úspěch má dívka i na Instagramu. Její profil dosahuje desítky tisíc sledujících a jeho popularita roste každým dnem. Jen tak dál Nikky, jen tak dál! 🙂

 

Zdroj: self.com

Dívka se během pár let proměnila v potetované monstrum

Články, které by tě mohly zajímat