Právě vysíláme

Nikol Leitgeb se ohradila proti slovům Marie Doležalové. “Z takových předsudků se mi kroutí palce u nohou“

23. června 2021 11:10
Nikol Leitgeb se ohradila proti slovům Marie Doležalové. “Z takových předsudků se mi kroutí palce u nohou“

Nikol Leitgeb, a dokonce i herečka Eva Holubová, zkritizovaly kolegyni Marii Doležalovou za kontroverzí výrok na sociální síti. Marie tvrdila, že jsou muži lepší než ženy a rozvířila instagramové vody.

Muži lepší než ženy

Marie Doležalová se rozhodla promluvit ženám na Instagramu do duše, jenže zvolila dost kontroverzní způsob. „Oni ti muži jsou daleko lepší než my,“ uvedla ve svém příspěvku. „Jsou lepší než my ženy, i když je to hrozný si přiznat, oni se totiž umějí mít rádi,“ pokračovala herečka dál. Podle Marie zřejmě mají všechny ženy problémy se sebevědomím, a naopak všechny muži na světě jsou zdraví a vyrovnaní.

Negativní ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat. Proti kontroverznímu výroku se ohradila moderátorka Evropy 2 Nikol Leitgeb i herečky Hana Vágnerová a Eva Holubová „Uf, z takových genderových předsudků se mi tedy kroutí palce u nohou,“ napsala Nikol.

O názor se podělila i Eva Holubová. Maruško, já nikdy nedělila lidi na mužský a ženský, ale na blbce a inteligenty, na svině a čestný osoby,” napsala Eva s tím, že podle ní se nedá generalizovat, že by byli všichni muži stejní. “Jsem ráda, že to tak mám,” dodala Holubová.

Herečka Hana Vágnerová má Marii ráda a částečně jí vyjádřila podporu. “Kdyby jsi napsala, že na SVÝM muži máš ráda, že dokáže být kamarád na celý život, je s ním sranda a tak, je to krásný,“ napsala Vágnerová, podle které herečka zvolila špatná slova. “Ne všichni muži jsou jako tvůj Marek a ženy, co zažily chlapy, kteří přišli domů třeba opilí a jednu jim natáhli (jen jako jeden z mnoha příkladů), prostě s tvrzením ‚Dnes vám ženy chci promluvit do duše, muži jsou lepší než my ženy‘ nemůžou souhlasit,” pokračovala Hana a dodala: “Vím, že jsi to takhle nemyslela, a že jsi to psala z čirého srdce, ale chápu, proč může být tenhle post problematický.”

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat