Právě vysíláme

Nikol Štíbrová je kvůli Covidu – 19 v domácí izolaci. S veselým Matesem se doma však rozhodně nenudí

17. března 2021 8:10
Nikol Štíbrová je kvůli Covidu – 19 v domácí izolaci. S veselým Matesem se doma však rozhodně nenudí

Každý z nás už má pravděpodobně v okolí někoho, komu přišel pozitivní test na Covid – 19. Vir bohužel zastihl i influencerku Nikol Štíbrovou a jedna z moderátorek Evropy 2 musí být v domácí izolaci. Jaký má průběh nemoci a jak doma tráví čas s malým Mathiasem?

Ačkoliv domácnost Nikol Štíbrové zachvátil Covid – 19, populární členka 3v1 má naštěstí mírnější průběh nemoci, stejně jako syn Mates a přítel Petr. Mates měl pár hodin zvýšenou teplotu a kašel. Pak už nic. My s Petrem jsme nachcípaný, tak snad nás ještě nečeká nějaký překvápko,“ napsala Nikol na sociální sítě a dodala, že rozhodně nechce nic podceňovat a z viru má respekt.

Domácí izolace není nic příjemného. Když ji ovšem trávíte s lidmi, které milujete, dá se zvládnout mnohem lépe. Nikol dělá společnost Mates, kterého zbožňuje snad celý český Instagram. A jelikož se podle jejích příspěvků jedná o opravdu veselé dítě, o zábavu je rázem postaráno. Nikol se navíc snaží syna co nejvíce zabavit, a tak mu třeba s přítelem postavila dráhu pro autíčka, která zároveň posloužila jako převoz sladkostí. Mates je zřejmě i velký milovník zpěvu, a tak nechybí ani zpívání před televizí či u kytary.

Zabavit děti v domácí izolaci není nic snadného a občas to může být pořádně vyčerpávající, to vám ostatně potvrdí snad každá maminka, která si touto situací prošla. Právě díky této nelehké době si ovšem o to víc můžeme uvědomit, jak moc je důležité být s těmi, které máme rádi.

Přejeme Nikol, ale i všem ostatním, kteří se s virem potýkají, hodně zdraví! Zkusme si všichni udržet pozitivní energii stejně jako Mates. 😉

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat