Právě vysíláme

Norský model Gustav je nejmladším svobodným miliardářem na světě. Jaké je jeho jmění?

19. října 2018 14:10
Norský model Gustav je nejmladším svobodným miliardářem na světě. Jaké je jeho jmění?

Dámy, mysleli jste, že ti největší boháči jsou většinou v důchodovém věku? Omyl, najdou se mezi nimi i mladíci, kteří ještě mají do třicítky daleko. My vám nyní jednoho z nich představíme.

Pětadvacetiletý Nor Gustav Witzoe patří mezi nejmladší miliardáře na světě. Pohledný mladík pochází z velmi dobré rodiny a v roce 2013 mu jeho otec daroval skoro polovinu jedné z největších lososových farem na světě. Z teprve devatenáctiletého mladíka se tedy stal boháč s velkým B, jehož majetek dosahuje výše 2,8 milardy eur.

Takové peníze by mohly ledakoho stáhnout ke dnu, Gustav však stále stojí nohama na zemi. Protože je to zjevně rozumný muž, do rodinné firmy najal ty nejlepší manažery se zkušenostmi, kteří se o podnik, jenž ročně zpracuje přes 130 tisíc tun lososů, výborně postarají. Sám se pak rozhodl, že na podnikání má spoustu času a vrhl se na kariéru modela.

Nyní tedy cestuje po celém světě a pracuje pro modelingovou agenturu Team Models. A pozor, je stále svobodný! Všechny slečny toužící po bohatém a pěkném mladíkovi tedy mají stále šanci.

 

Zdroj: Instagram

Video: Z ruské kapely Little Big je celosvětový virál

Články, které by tě mohly zajímat