Právě vysíláme

Nová německá MISS budí emoce! Leonie (35) je nejstarší vítězkou v historii

24. února 2020 12:10
Nová německá MISS budí emoce! Leonie (35) je nejstarší vítězkou v historii

Nová německá Miss vyvolává velké rozpaky. Poprvé v historii soutěže totiž vyhrála žena, která se před porotou neukázala v plavkách a je jí pětatřicet let.

Německá soutěž krásy byla letos ve znamení velkých změn. Nově totiž pořadatelé určili věkovou hranici 18 – 39 let a šanci tak měly i starší ženy. Rovněž byla zrušena i promenáda v plavkách a porota se skládala pouze z žen. O vítězce tak rozhodla například politička, moderátorka či úspěšná německá sportovkyně.

Mottem letošního ročníku byla podpora autentických žen. O vzhled soutěžících tak primárně nešlo, ale hodnotila se spíše jejich osobnost a životní příběh. První místo a korunku tak získala Leonie Charlotte von Hase, která je matkou tříletého syna a stala se tak historicky první matkou, která soutěž vyhrála.

Jakmile se fotografie vítězky objevily na internetu, lidé začali v komentářích diskutovat o tom, zda si Leonie zasloužila vyhrát. O tom, že je to pohledná žena, nikdo nepochybuje. Je její vzhled na Miss však dostačující? Hlasujte v naší anketě!

 

Zdroj: Instagram

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat