Právě vysíláme

Nového Supermana si zahraje oblíbený afroamerický herec

27. července 2021 14:19
Nového Supermana si zahraje oblíbený afroamerický herec

Kdo další si zahraje dalšího Supermana? O tom se dost dlouho spekulovalo! Nyní se už však v médiích objevily první informace o tom, že to bude oblíbený Michael B. Jordan.

Tuto oblíbenou komiksovou postavu si zahrálo mnoho herců a jedním z nejznámějších Supermanů je Henry Cavill, který si roli několikrát vyzkoušel pod taktovkou studia DC.

Nyní slavný producent a režisér J. J. Abrams a společnost Bad Robot chystají podle webu Collider.com minisérii, kde se hlavní úlohy zhostí Michael B. Jordan. Přesněji půjde o zpracování příběhu Val–Zoda. Jordan totiž odmítl, že jako Afroameričan bude hrát postavu Clarka Kenta, který byl běloch. Vybral si tedy Val–Zoda, který je i v komiksech zobrazován jako černoch. Val–Zod je potom podle předlohy Supermanem a jedním z posledních obyvatel Kryptonu z Earth–2, což má být jiná verze naší planety Země.

Ačkoliv jsou jistě fanoušci nadšeni, že se role ujal právě velmi oblíbený Michael B. Jordan, na seriál si ještě budou muset chvíli počkat. Zatím se totiž hledá vhodný scénárista a začátek natáčení je naplánován na rok 2023.

 

Články, které by tě mohly zajímat