Právě vysíláme

Novinářka chtěla zesměšnit muže, který požádal svou přítelkyni o ruku v KFC. Pěkně se jí to vymstilo!

18. listopadu 2019 14:10
Novinářka chtěla zesměšnit muže, který požádal svou přítelkyni o ruku v KFC. Pěkně se jí to vymstilo!

Pokud se dva lidé opravdu milují, měli by spolu být v dobrém, i zlém, v bohatství i chudobě. A pokud se opravdu ocitnou v situaci, kdy mají hluboko do kapsy, měli by věci přijmou takové, jaké jsou a umět se radovat i z maličkostí.

Pokud jde o velkou lásku, je prakticky jedno, na jakém místě se dva zamilovaní zasnoubí. Může to být romantické místo, nebo i klidně něco zcela obyčejného, protože v této situaci přece nezáleží na tom, kde se člověk právě nachází, ale koho má vedle sebe.

Muž v Jižní Africe požádal svou přítelkyni o ruku v restauraci rychlého občerstvení KFC a i když je pravda, že toto místo je na zásnuby trochu neobvyklé, je to přeci věc každého páru a nám nepřísluší za to dotyčné soudit, nebo dokonce zesměšňovat. Bohužel je tomu ale jinak!

Když africká novinářka viděla na internetu fotografie ze zásnub, rozhodla se, že onoho budoucího ženicha veřejně poníží a na Twitter napsala posměšný status o tom, že muži v Jižní Africe jsou tak na mizině, že musí své přítelkyně žádat o ruku v KFC.

Pokus novinářky o to být „vtipná“ však nevyšel a celá věc se ve finále obrátila proti ní. Nejenže žena schytala na internetu obrovský hate, ale na její status začaly reagovat i velké značky jako Puma, nebo Huawei, které páru nabízí sponzoring. Zamilované dvojici se navíc ozvalo i samotné KFC, které se nabídlo, že svatbu zaplatí. Ona novinářka si tedy příště jistě dobře rozmyslí, zda se někomu bude veřejně pošklebovat.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat