Právě vysíláme

Žena zjistila hodinu před porodem, že je těhotná

5. září 2020 9:10
Žena zjistila hodinu před porodem, že je těhotná

Když Tasha Davies dorazila do nemocnice, protože měla velké křeče v břiše, ještě netušila, že během pouhé hodiny se její život naprosto změní. 28letá Američanka totiž nevěděla, že je těhotná!

První školní den po prázdninách přijela společně se svým přítelem Tasha do nemocnice a stěžovala si na velké bolesti břicha. Lékařka jí pak následně oznámila, že čeká dítě, které by se na svět mělo dostat už za pouhou hodinu. Tasha pochopitelně zůstala v šoku, protože absolutně netušila, že je těhotná. Velký příbytek na váze totiž přisuzovala tomu, že po dobu karantény hodně jedla sladké a nehýbala se. To, že by mohla čekat dítě, nenapadlo ani jejího přítele Martina.

„Byla to jen taková směsice šoku a překvapení. Neměla jsem žádnou ranní nevolnost a neměla jsem vůbec žádné příznaky. Hned na samém konci, asi 24 hodin před tím, než jsme jeli do nemocnice, se moje břicho opravdu nafouklo. To už jsem si říkala, že je něco špatně,“ řekla Tasha médiím, když přivedla na svět chlapečka.

„Bylo to tak neskutečné. Té noci jsem šla spát v domnění, že další den si půjdu koupit pračku. Místo toho jsem šla do nemocnice zjistit, že mám chlapečka,“ dodala s tím, že ačkoliv byl tak moc nečekaný porod velký šok, je za děťátko moc ráda.

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat