Právě vysíláme

Novopečený tatínek MAKHMUD MURADOV: Co cítil po narození dcery a po kom dostala holčička jméno?

28. května 2020 12:10
Novopečený tatínek MAKHMUD MURADOV: Co cítil po narození dcery a po kom dostala holčička jméno?

Zpěvačka, porotkyně a nyní i maminka! Monika Bagárová přivedla ve středu na svět dceru Rumiu a raduje ze zdravé holčičky. Jak narození dítěte vnímá její partner Makhmud Muradov?

Když Monika na Instagramu zveřejnila zprávu o narození dcery, rovnou i přiznala, že se jedná o nejkrásnější pocit na světě. Stejné pocity pak prožívá i její přítel, profesionální zápasník MMA Muradov.

„Byl to největší den v mém životě. Když bylo miminko ještě v bříšku, tak jsem to nějak necítil, ale jak se narodilo a miminko začalo brečet, je to nejvíc, co může chlap zažít. Miminko se narodilo po osmé hodině, přesně ale nevím, v té době jsem nekoukal na telefon, lítal jsem kolem,” řekl novopečený tatínek pro Frekvenci 1 a přiznal, po kom dostala jeho dcera jméno Rumia.

„Holčička se jmenuje Rumia po mé mamince. Všichni asi víte, jaký mám s rodiči vztah. Dlouho jsme se rozhodovat nemuseli, říkal jsem, že bych byl rád, kdyby se jmenovala po mé mamince. Je to krásné jméno a jsem rád,“ dodal sportovec s tím, že jeho maminka plakala štěstím a má z novorozené vnučky ohromnou radost.

 

 

Zdroj: Instagram, Frekvence 1

Články, které by tě mohly zajímat