Právě vysíláme

Nový futuristický model od značky TESLA si už objednalo přes 200 000 lidí, tvrdí ELON MUSK

25. listopadu 2019 12:10
Nový futuristický model od značky TESLA si už objednalo přes 200 000 lidí, tvrdí ELON MUSK

Miliardář a podnikatel Elon Musk na Twitteru uvedl, že přes 200 000 lidí si zatím objednalo nový model Cybertruck. Futuristické nákladní vozidlo na elektrický pohon zažilo svoji premiéru minulý týden.

Úctyhodný začátek

Fanoušci automobilové značky Tesla se nenechali odradit vtipným představením nákladního vozu Cybertruck minulý týden. Futuristický automobil, který půjde do sériové výroby v roce 2021, si objednalo už přes 200 000 lidí a zřejmě jich nadále bude přibývat.

Podle Muska je Cybertruck jedním z nejsilnějších a nejrychlejších nákladních vozidel současnosti. Karosérie Cybertrucku je navíc údajně téměř neprůstřelná. Cena vozidla se pohybuje okolo milionu korun.

Představení nového nákladního vozidla ovšem mělo svoje komplikace. Elon Musk během prezentace nového modelu Cybertruck prohlásil, že jeho sklo je nezničitelné. Při zkoušce před televizními kamerami se tohle tvrzení ale následně ukázalo jako falešné – po úderu malou kovovou koulí se skla totiž rozbila. Internetem následně začaly kolovat vtipné obrázky a akcie společnosti Tesla dokonce klesly o 6,1 %.

Po takto vtipné premiéře se nelze divit, že se Elon Musk nyní chlubí počtem objednaných Cybertrucků na sociálních sítích!

Zdroj: Twitter, ČTK, Reuters, Shutterstock, Instagram, The Guardian, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat