Právě vysíláme

Nový výzkum tvrdí, že ženy mají radši baculatější muže než-li svalnaté!

24. července 2019 14:10
Nový výzkum tvrdí, že ženy mají radši baculatější muže než-li svalnaté!

Výsledky nového rozsáhlého výzkumu odhalují, že ženy mají radši baculatější muže než svalnatce! Společný projekt studentů z univerzity v Göttingenu a tvůrců aplikace Clue chtěl přijít na to, co ženy na mužích nejvíce přitahuje. Výsledky překvapily i samotné vědce!

Pivní pupky vítězí

Výzkumníci vyzpovídali celkem 68 000 žen. Konkrétně se jich ptali na to, co je na mužích nejvíc přitahuje. Téměř polovina všech respondentek (45 %) uvedla, že je nejvíc přitahuje průměrný typ těla, tedy něco mezi svalnatým tělem a nadváhou. Pouze 35 % naopak přiznalo, že je spíše přitahují svalnatá těla. Tento výsledek vědce překvapil a to zvláště vzhledem k tomu, jaký důraz v dnešní době klademe na svůj vzhled!

Laskavost je klíčová

Data rovněž ukazují, že na povaze záleží. Drtivá většina žen (90 %) zvolila laskavost jako nejpřitažlivější vlastnost na mužích. Být hodným se zkrátka vyplácí! Mezi dalšími důležitými vlastnostmi nechyběly například schopnost podpořit, sebedůvěra, inteligence a dobré vzdělání. V hodnocení fyzických vlastností nejvíce zapůsobilo to, když muži měli hezký úsměv, krásné oči a krátké vlasy! Pouze 2,5 % žen přiznalo, že chtějí mít velice svalnatého muže.

Jak vidíte, na vzhledu opravdu tolik nezáleží. Neříkáme, že není důležité se dostat do formy, či zdravě jíst a sportovat, ale všechno má svoje hranice!

Zdroj: LadBible, Clue, Shutterstock, University of Göttingen

Články, které by tě mohly zajímat