Právě vysíláme

O polyamorii promluvila i Iva Frühlingová. Na věrnost v manželství prý nevěří

20. června 2021 14:10
O polyamorii promluvila i Iva Frühlingová. Na věrnost v manželství prý nevěří

Polyamorie zdá se být mezi celebritami velkým trendem. Další česká hvězda se totiž přiznala k tomu, že tento životní styl jí v manželství rozhodně není cizí.

Po herečce Tereze Těžké nebo písničkáři Voxelovi promluvila i zpěvačka Iva Frühlingová. Ta sice žije ve spokojeném manželství už 13 let, avšak nyní pro pořad Showtime přiznala, že na věrnost nevěří. Před manželem tedy milence neskrývá a neřeší ani to, že i on má milenku. Aby se předešlo situacím typu tajné dopisování, schovávání se, vypínání mobilu a podobně, řekli jsme si doma, že si to prostě rovnou řekneme a nemusíme řešit podobná dramata,” řekla Iva, která o polyamorii zpívá i ve svém novém singlu nazvaném Moralisté.

Polyamorie je ve společnosti stále tabu a mnoho lidí se domnívá, že tento styl života nikdy dlouho nevydrží a vztahy se postupně rozpadnou. S tím ale Iva nesouhlasí a tvrdí, že její manželství tím rozhodně netrpí. „Jsme spolu už třináct let. Takže dlouhodobě udržitelné to je. Alespoň pro nás to tedy funguje,” vzkázala kritikům.

Články, které by tě mohly zajímat