Právě vysíláme

Obohacení bohatých? Všichni herci a tvůrci nominovaní na OSCARA dostanou dary za 5 milionů korun!

5. února 2020 9:10
Obohacení bohatých? Všichni herci a tvůrci nominovaní na OSCARA dostanou dary za 5 milionů korun!

Vyhrát Oscara je ve filmovém světě bezesporu prestiž a pro tvůrce i herce se mnohdy jedná o vrchol kariéry. Ani ti, kteří obdrželi „pouhou“ nominaci, ovšem nemusí smutnit. Z galavečera si totiž odnesou hodnotné dary.

Všichni, kteří získali letošní nominaci na Oscara, neodejdou 10. února z Dolby Theatre s prázdnou. Pořadatelé prestižních cen si totiž i pro poražené připravili dárky v hodnotě neuvěřitelných 5 milionů korun.

Dárků je opravdu nespočet a hvězdám některé putují přímo domů ještě před samotným udílením cen. Letos se podle posledních informací mohou nominovaní těšit na balenou vodu za 700 korun, bomby do koupele za 2 tisíce korun, pozlacenou elektronickou cigaretu, meditační čelenku v hodnotě 5 tisíc korun, dvanáctidenní plavbu na luxusní jachtě s helikoptérou, voucher na dovolenou ve Španělsku, vouchery na různé kosmetické procedury a roční předplatné ve filmové agentuře pro navazování kontaktů za 500 tisíc korun.

Společnost Distinctive Assets, která dary připravuje, se v minulosti stala za své luxusní „balíčky“ hvězdám terčem kritiky a řada lidí s jejím obohacováním už tak dost bohatých lidí nesouhlasí. „Lidé se nás ptají, proč dáváme bohatým lidem věci, které nepotřebují. O tom to ale rozhodně není. Jennifer Lawrence také nepotřebuje 20 milionů dolarů za jeden film, ale zaslouží si to,“ řekl majitel společnosti Lash Fary a uvedl, že občas herci věnují dary na charitu. V loňském roce se darů vzdala však pouze jedna herečka – a to Glenn Close.

 

Zdroj: Forbes.com

Články, které by tě mohly zajímat