Právě vysíláme

Odvážná Anička Slováčková zveřejnila fotky ve spodním prádle: Tohle tělo mi zachránilo život v boji s rakovinou

6. ledna 2021 9:10
Odvážná Anička Slováčková zveřejnila fotky ve spodním prádle: Tohle tělo mi zachránilo život v boji s rakovinou

Zpěvačka a herečka Anička Slováčková porazila zákeřnou rakovinu. Nyní šla doslova s kůží na trh, když sdílela odvážné fotografie ve spodním prádle.

Minulý rok byl pro Aničku velmi náročný. Po dlouhém úspěšném boji se zákeřnou rakovinou se nyní rozhodla vypořádat s další výzvou. Na Instagramu sdílela odvážné snímky ve spodním prádle a otevřeně přiznala, že doma brečívala před zrcadlem, protože své tělo tak moc nenáviděla.

Anička přiznala, že i když černobílé fotky nejsou příliš lichotivé, tak se za své tělesné nedostatky už přestala stydět.

„Takhle teď vypadám. Tohle jsem já. Tohle je tělo, které je o několik kilo těžší než před celou nemocí. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše a tři brady. Já vím, že nevypadá dokonale. Nejsem modelka z katalogu, ale tohle tělo mi zachránilo život,“ napsala Anna k fotografiím s tím, že má ráda sebe a své tělo, ať vypadá jakkoliv.

„Otvírám vám tu další Pandořinu skříňku. Konečně přijímám sama sebe taková, jaká jsem,“ svěřila se Anička se svými pocity. Dále přiznala, že jejím novoročním předsevzetím je začít sportovat. „Ve zdravém těle zdravý duch, říká se. Sport jsem vždy milovala a ta kondice se za rok nemoci vypařila. Budu prostě dělat pro své tělo a hlavu! to nejlepší,“ uzavřela své přiznání zpěvačka, která je pro své fanoušky velkou inspirací.

My Aničce gratulujeme a přejeme hodně zdraví, aby vše bylo v pořádku i do budoucna.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat