Právě vysíláme

Olga Lounová chtěla vzpomínku na porod. Co všechno podnikla s placentou?

22. listopadu 2022 15:56
Olga Lounová chtěla vzpomínku na porod. Co všechno podnikla s placentou?

Olga Lounová má za sebou ambulantní porod a zažívá radostné chvíle. Na světě je totiž její prvorozená dcerka jménem Arianne. K čemu se zpěvačka rozhodla po návratu domů.

Stejně jako mnoho dalších žen, i Olga Lounová se rozhodla nechat si na narození dcery velkou vzpomínku. Aby na tuto událost nikdy nezapomněla, nechala si hned několikrát upravit placentu. Z ní si udělala obtisk jako obraz na zeď, a dokonce i tinkturu. „Ptali jste se, jestli jsem si nechala udělat tinkturu z placenty. Anooo, nechala a také usušit na malé kousky, kdyby bylo potřeba,“ napsala na svých sociálních sítích.

Dceru ArianneLounová s hokejovým trenérem Janem Kreglem. Toho před časem odtajnila stejně jako těhotenství v dojemném videoklipu k písni Patříme k sobě. „Nemohla jsem se dočkat, až Tě budu držet v náručí a přesto mi došla slova, když se tak stalo. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou. Ty moje holčičko milovaná, udělala jsi mě maminkou a já si jen přeju, ať jsi ta nejšťastnější bytost ve Vesmíru,“ oznámila zpěvačka s tím, že novorozená Arianne má 50 cm a 3,160 kilogramů.

Články, které by tě mohly zajímat