Právě vysíláme

Olga Lounová porodila. Jak se jmenuje její novorozená holčička?

17. listopadu 2022 18:00
Olga Lounová porodila. Jak se jmenuje její novorozená holčička?

Olga Lounová se stala maminkou a přivedla na svět své první dítě. Na svět přivedla holčičku.

„Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě a to z Tvých maličkých úst. Vítej Arianne. Vítej do našich srdcí, kam jsi patřila odjakživa. Vítej do rodiny,“ oznámila Olga Lounová narození svého prvního potomka. Dceru má s hokejovým trenérem Janem Kreglem. Toho před časem odtajnila stejně jako těhotenství v dojemném videoklipu k písni Patříme k sobě.

„Nemohla jsem se dočkat, až Tě budu držet v náručí a přesto mi došla slova, když se tak stalo. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou. Ty moje holčičko milovaná, udělala jsi mě maminkou a já si jen přeju, ať jsi ta nejšťastnejší bytost ve Vesmíru,“ dodala zpěvačka s tím, že novorozená Arianne má 50 cm a 3,160 kilogramů.

Jak jsme již zmínili, své těhotenství Lounová odtajnila prostřednictvím videoklipu. „Tento videoklip je mou srdeční záležitostí. Nejen proto, že tam hrají moji rodiče, moje sestra Eliška a úžasná kamarádka Anetka a holčička mojí nejlepší kamarádky, ale taky láska, kterou nosím již mnoho měsíců pod srdcem,“ uvedla Olga, když snímek spatřil světlo světa.

Olze i jejímu partnerovi moc gratulujeme! Ať je holčička zdravá a přináší vám jen radost 🙂

Články, které by tě mohly zajímat