Právě vysíláme

Ondra Vlček to opět přehnal. Ve videu tvrdil, že je gay a zesměšnil LGBT komunitu

2. září 2020 12:10
Ondra Vlček to opět přehnal. Ve videu tvrdil, že je gay a zesměšnil LGBT komunitu

Ondřej Vlček je hodně kontroverzní postavou české youtubové scény a řada lidí mu nemůže přijít na jméno. Nutno ovšem podotknout, že si za to Ondra může tak trochu sám svými často dost bizarními komentáři. Co vypustil z úst tentokrát a proč se znovu stal terčem kritiky?

Ačkoliv je Ondrovi 23 let, ve svých videích se chová jako kluk v pubertě a před kamerou často vypouští z úst věci, které by snad nikoho ani nenapadly. Nechvalně známý youtuber se na české scéně proslavil vztahem s teprve třináctiletou dívkou Veronikou, za což ho řada lidí označila jako pedofila.

Ondra tehdy tvrdil, že i když má Veroniku moc rád, pár spolu sexuálně nežije a čeká, až bude školačce 15 let. Dnes už dívce opravdu patnáct let je, ale jak její život s Ondrou vypadá, to snad ani nikoho nezajímá.

Youtubeři si rádi zakládají za číslech sledovanosti a bojují o každého diváka. Ondra Vlček proto zvolil taktiku plácat před kamerou co ho zrovna napadne a nepřemýšlet nad tím, jaké to může mít následky.

Další průšvih

Nyní opět přestřelil, když si v jednom ze svých posledních videí dělal legraci z toho, že je homosexuál. Vedle něho totiž usedl patnáctiletý hoch a dvojice začala tvrdit, že spolu chodí. Na závěr pak ovšem youtuber řekl, že se jedná o velkou nadsázku a diváci to mají brát jako srandu. Vtipné to ovšem nikomu rozhodně nepřišlo.

 „Tohle je největší ubohost. Fake coming outy nejsou dobrý, ještě k tomu, když je to podle tebe psychická porucha. Vážně, čím dál tím větší averzi k tobě mám,“ píší mu diváci v komentářích a tvrdí, že Ondra zesměšňuje LGBT komunitu a vlastně si tak utahuje i z homosexuálů.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat