Právě vysíláme

Odplata pro agresivní veganku, co žaluje sousedy. V Austrálii chtějí uspořádat grilovačku pro 2 500 lidí!

11. září 2019 9:10
Odplata pro agresivní veganku, co žaluje sousedy. V Austrálii chtějí uspořádat grilovačku pro 2 500 lidí!

Sousedský spor kvůli zápachu z grilování, který se odehrál v Austrálii, pobavil celý svět. Žaloba ženy jménem Cilla Carden, která nemůže snést pach z masa, je totiž tak bizarní, že si z ní spousta lidí dělá legraci.

Cilla je zapřísáhlou vegankou a velmi jí vadí, že sousedé často grilují a ona musí snášet zápach masa a ryb. Na rodinu z vedlejšího domu proto podala žalobu, kterou je rozhodnuta vést až k Nejvyššímu soudu.

Ačkoliv případ naštvané sousedky ještě nebyl vyřešen a zatím se ani nedostal k soudu, už teď si z něj lidé utahují. Na protest proti nesmyslné žalobě byla navíc na internetu založena skupina, která plánuje ženě na truc uspořádat obrovské grilování v oblasti Perthu.

Do skupiny s názvem Grilování pro Cillii Carden se připojilo přes 2 500 lidí a událost je naplánovaná na 19. října. „Nenechme si sebrat naší grilovací tradici,“ stojí v popisku.

Ačkoliv je jasné, že byla celá skupina založena jen proto, aby si z naštvané veganky utahovala, samotná Cillia zuří a proti této facebookové události se snaží bojovat se svými právníky. Ty ostatně kontaktovala hned poté, co zjistila, že ono velké grilování se má konat přímo u ní doma. Smysl pro humor zkrátka od této paní čekat nemůžeme!

 

 

Zdroj: Uniland.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat