Právě vysíláme

Opravdu nejlepší přítel. Pejsek zachránil paničku před hadem

28. července 2022 9:00
Opravdu nejlepší přítel. Pejsek zachránil paničku před hadem

Pes je opravdu nejlepším přítelem člověka! To dokazuje i příběh zlatého retrívra jménem Todd, který neváhal a kvůli své milované paničce riskoval svůj vlastní život.

O hrdinském činu Todda jsme vás již informovali, pro jistotu vám ho však připomeneme. Pejsek a jeho majitelka Paula Godwin šli jako obvykle na ranní procházku po okolí města Anthen. Tentokrát jim však cestu zkřížil chřestýš, jenž začal ženu ohrožovat. Todd neváhal ani vteřinu a mezi hada a svou paničku skočil, aby jí zachránil. A ačkoliv se mu podařilo plaza zahnat, utrpěl vážná zranění, kvůli kterým musel být ihned převezen na veterinární kliniku.

Po pár dnech na veterině se naštěstí psí hrdina rychle zotavil. Šťastná majitelka pak zveřejnila na sociálních sítích jeho fotografii s nateklou hlavou. Snímek statečného pejska začal po internetu kolovat rychlostí blesku a řadu lidí Toddova obětavost dojala.

Nyní se pejsek dočkal zaslouženého ocenění. Na cenách Streamy Awards, jenž uděluje ceny internetových hrdinům, si Todd vysloužil titul Milk – Bone Dog Of The Year, čili Pes roku!

Články, které by tě mohly zajímat