Právě vysíláme

Opravdu nevšední dárek. Bohatá matka koupila synovi k dvanáctým narozeninám Rolls Royce

26. prosince 2020 9:10
Opravdu nevšední dárek. Bohatá matka koupila synovi k dvanáctým narozeninám Rolls Royce

Co jste jako dítě dostali v dvanáctým narozeninám? Knížku? Hru na Playstation? Pokud ano, zůstanete nejspíš v šoku z toho, co svému synáčkovi koupila velmi bohatá maminka.

Někdo se narodí do rodiny, kde se musí počítat každá koruna a neutrácí se za hlouposti a někdo zase už ve dvanácti letech dostane luxusní automobil. Ano, je to tak. Módní návrhářka a podnikatelka Gulnora Mukhedin z Dubaje koupila svému dvanáctiletému synovi k narozeninám Rolls Royce Wraith, jehož cena se pohybuje okolo 7 milionů korun. Že chlapec ještě dlouho nebude smět řídit? To majetnou maminku zjevně nezajímá.

Video, kde si chlapec nadšeně prohlíží svůj dárek, se objevilo na instagramové stránce Rich kids of internet. Pod příspěvkem se ihned rovněž nahromadily kritické komentáře o tom, jaký smysl má dvanáctiletému klučíkovi kupovat automobil, který je ještě navíc tak drahý. „Nekoupila bych dvanáctiletému ani iPhone, natož Rolls Royce,” rozhořčila se například jedna komentujících.

Ačkoliv maminku za tento dárek sledující kritizují, najdou se i ti, kteří se jí zastanou. Podle nich si každý může se svými penězi zacházet jak chce a je jen na každém rodiči, co dítěti koupí k narozeninám.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat