Právě vysíláme

Opravdu originální svatební limuzína! Indický pár kvůli lijákům doplul na veselku v hrnci na vaření

19. října 2021 16:10
Opravdu originální svatební limuzína! Indický pár kvůli lijákům doplul na veselku v hrnci na vaření

Pár z indického státu Kérala, který v současné době sužují povodně, byl natolik odhodlán nechat se oddat, že se na obřad do chrámu dopravil zaplavenými ulicemi v obrovském hrnci na vaření, napsala BBC. Fotografie dvojice se objevily na sociálních sítích.

Lijáky způsobily v posledních dnech na jihu Indie záplavy i sesuvy půdy. Voda smetla na řadě míst mosty i silnice. Několik měst a vesnic zůstalo odříznuto od zbytku světa. Živel si přitom podle vyžádal životy tří desítek lidí.

Destination wedding: Indian couple sail over flood in cooking pot to get married.A couple in India's southern state of Kerala use a large cooking pot borrowed from a temple to get through floodwaters and reach their wedding venue. The southern state has been hit by days of heavy rain, triggering landslides and floods that have claimed at least 27 lives.

Posted by AFP News Agency on Monday, October 18, 2021

Zdravotníci Akaš a Aišvarja ze vsi Thalavadí však navzdory přírodní pohromě svou svatbu nechtěli zrušit. Nevěděli, kdy si zase budou moci vzít v práci volno. Správci místního chrámu, byť byl také částečně zaplavený, s obřadem souhlasili, a tak si dvojice vypůjčila z jiné svatyně velký hliníkový hrnec, do kterého se v pondělí usadila a vyrazila na svatbu. Zaplavenými ulicemi je přitom táhli nějací muži.

Ženich Akaš později médiím řekl, že na poslední chvíli jiný vhodný dopravní prostředek nesehnali. „Proměnilo se to ve svatbu, jakou jsme si nikdy nepředstavovali,“ dodala nevěsta Aišvarja.

Zdroj videa: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat