Právě vysíláme

Orgie v centru Prahy. Souložící dvojici hrozí vězení

16. září 2021 12:10
Orgie v centru Prahy. Souložící dvojici hrozí vězení

Dvojice souložila za bílého dne v centru Prahy, těsné blízkosti Karlova mostu a kláštera křižovníků v Praze 1. Zneuctili téměř posvátné místo v centru metropole.

Pár se oddával sexuálním hrátkám a kolemjdoucí, kteří procházeli okolo se nestačili divit! Nevěděli, jak reagovat, zda se smát, anebo nadávat. V úzkém průjezdu na chodníku kolem souložící dvojice sotva prošli. Mladý pár se nenechal rušit, přítomnost lidí si očividně užíval.

Blesk vyzpovídal jednoho svědka Nikolaje, který šel z práce svou každodenní cestou. „Šel jsem po chodníku, koukám do mobilu a najednou jsem uviděl bílou pr*el. Těsně přede mnou stál chlap a před ním nahatá žena,“ popsal muž. Pár, který se oddával orgiím na veřejnosti zabíral téměř celou šířku chodníku.

„Jsem hubený, ale přesto jsem musel zatáhnout břicho, abych se kolem nich protáhl. Chtěl jsem uskočit do silnice, ale zrovna jelo auto za autem, tak jsem si to rozmyslel,“ uvedl Nikolaj, který pár napomenul a zařval na ně: „Co to tady děláte?“  Konfrontace je nevyvedla z míry a dál se oddávali sexuálním hrátkám.

Za sexuální hrátky, které trvaly ani ne tři minuty jim hrozí vězení! Policie na místě pár nechytla, ale pátrání pokračuje. „Vyhodnocujeme záběry z pouličních kamer a monitorujeme pohyb muže a ženy. Jsou podezřelí z výtržnictví, za což jim v případě odsouzení hrozí dva roky vězení,“ potvrdil Richard Hrdina z pražské policie.

 

Články, které by tě mohly zajímat