Právě vysíláme

ORLANDO BLOOM má doma vypreparovanou kostru svého psa. Schoval si i jeho intimní části

5. ledna 2020 9:10
ORLANDO BLOOM má doma vypreparovanou kostru svého psa. Schoval si i jeho intimní části

Smrt zvířecího mazlíčka je skutečně tragická událost, která naše životy poznamená ve větší míře, než si někdy dokážeme představit. Konec konců jedná se o členy rodiny.

Orlando Bloom je známý svou láskou k čtyřnohým kamarádům a když ho před třemi roky jeden z jeho věrných přátel opustil, nemohl se z jeho ztrátou vyrovnat.

V rozhovoru pro Dogs Monthly dvaačtyřicetiletý herec řekl: „[Sidi] byl skvělý společník a kamarád a jeho smrt mě velmi zasáhla. Nechal jsem si postavit jeho kostru, aby se mnou mohl být i nadále.”

Orlando Bloom po smrti svého psího kamaráda kontaktoval firmu, která z vašeho zemřelého mazlíčka vyjme všechny kosti a složí je zpátky do “původního” tvaru.

Obrázek vypreparované kostry pak Bloom zveřejnil na Instragramu s textem: “Nejlepší přítel člověka… Když nedokážete říct sbohem.”

“Vím, že pro někoho to možná bude znít divně, ale je to uděláno vcelku vkusně a já mu tak každý večer můžu popřát dobrou noc,” uvedl herec.

Instagramový post Orlando Blooma

Kostra ale nebyla to jediné, co si Orlando ze Sidi schoval. „Zeptali se mě, jestli bych si rád nechal i jeho penis. A co myslíte, že jsem řekl? Ano! Na pohled to ale není nic moc estetického, takže ho mám uložený stranou.“

No asi by to tak Sidi chtěl, co myslíte?

Zdroj: LadBible, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat