Právě vysíláme

ORLANDO BLOOM se pochlubil zpackaným tetováním! Co je na jeho kérce špatně?

16. února 2020 13:10
ORLANDO BLOOM se pochlubil zpackaným tetováním! Co je na jeho kérce špatně?

Lidé by měli mít na paměti, že tetování je opravdu permanentní záležitost a pokud si chce někdo vytetovat jakýkoliv druh nápisu, musí si dát dobrý pozor na to, aby byl správně. Že jde velmi snadno udělat chyba, zjistil nyní i herec Orlando Bloom.

Slavný herec, který spoustu času tráví kvůli natáčení i v Praze, se rozhodl, že si nechá vytetovat jména svého syna v morseovce. Jeho tatér původem z Maďarska ovšem udělal chybu a jméno mu vytetoval špatně. A trapas byl rázem na světě!

Tatér jménem Balazs Bercsenyi nejspíš nevyniká ve znalosti Morseovy abecedy, a tak místo jména Flynn má tak herec na ruce vytetované Frynn. A protože se s tetováním Orlando ještě pochlubil na Instagramu, musel se později smířit s menším posměškem. Špatně napsaná tetování totiž svět internetu neodpouští.

Orlandově fotografii se následně vyjádřil i samotný tatér, co nakonec uznal svou chybu. „Krásná připomínka syna pro Orlanda Blooma a ano, jedna tečka chybí, víme to a opravíme to,“ napsal. Orlando tak přeci jenom zoufat nemusí.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat