Právě vysíláme

Osmiletá dívenka chodí s třináctiletým školákem, se kterým i bydlí. Matka to schvaluje

19. března 2021 9:10
Osmiletá dívenka chodí s třináctiletým školákem, se kterým i bydlí. Matka to schvaluje

První láska, na kterou je ale ještě dost času – tak nějak by se dal popsat velmi podivný vztah osmileté influencerky s o pět let starším školákem.

Mila Makhanets z Ukrajiny je osmiletá holčička, který působí na Instagramu jako influencerka. Ve svém dětském věku má navíc třináctiletého přítele Pavla a její vztah se starším školákem po právu řadu lidí znepokojuje. Mila totiž s hochem žije v jednom bytě, sdílí s ním postel a na jejím Instagramu se dokonce objevovaly fotografie, kde se dvojice líbá. To, že má osmiletá dívenka na všechny tyto věci ještě hodně času si uvědomují všichni, kromě její matky. „Moje dcera má vlastní hlavu, je to její příběh a počínání a já s tím nemám problém,“ nechala se podle serveru Rt.com slyšet její matka, která naopak vztah dcery schvaluje.

Jelikož se na Instagramu malé dívky objevovaly příspěvky s téměř sexuálním podtextem, řeší celou záležitost nyní policie. Celou věc navíc komentují i dětští psychologové, kteří naléhají na matku malé Mily, aby vztahu zarazila.

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat