Právě vysíláme

Osmiletá školačka se vyhnula on-line výuce. Učitele i rodiče obelstila mazaným fíglem

23. února 2021 12:10
Osmiletá školačka se vyhnula on-line výuce. Učitele i rodiče obelstila mazaným fíglem

Školy zůstávají stále zavřené a jedinou možností je už dlouhou dobu on-line výuka. Tu však stále někteří jedinci ignorují, a dokonce vymýšlí i důmyslné fígle, jak se jí vyhnout.

Britský deník Daily Mirror informuje o osmileté školačce, které se podařilo oblafnout rodiče i učitele a předstírat, že se nemůže připojit do on-line hodin.

Holčička začala tvrdit, že zájem o výuku má, ovšem nemůže se za žádnou cenu připojit do sytému Zoom. Matka jí tedy u učitelky omluvila a začala ji učit sama. A jelikož to opravdu vypadalo na technický problém, který se nedá vyřešit, dál už celou věc blíže nezkoumala.

Jednoho dne ovšem se ovšem dívenka znovu pokusila do Zoomu přihlásit, a přitom jí tajně sledoval její nevlastní otec. Ten posléze viděl, jakým způsobem, se podařilo školačce všechny oblafnout.

Holčička se do programu zdárně připojila a hned poté se však zase odhlásila. Pak opakovaně, asi dvacetkrát, zadala nesprávné heslo ke svému účtu. Zjistila totiž, že když se přihlásí několikrát pomocí špatného hesla, Zoom na dlouho uzamkne její účet.

Školačka se tímto způsobem vyhnula on-line výuce na dobu 3 týdnů. Když byl ovšem její trik prozrazen, nezbývalo jí nic jiného než se do distanční výuky vrátit.

Zdroj: Daily Mirror

Články, které by tě mohly zajímat