Právě vysíláme

Osudy hvězd z Mrazíka: Ivan skončil na vozíku, Nastěnku chtěl zabít milenec

31. prosince 2021 14:10
Osudy hvězd z Mrazíka: Ivan skončil na vozíku, Nastěnku chtěl zabít milenec

Ruský Mrazík se u nás těší už mnohaleté oblibě a snad každý alespoň jednou už tuto pohádku viděl. Jak se vyvíjel život hlavních herců?

Ivánka ztvárnil herec Eduard Izotov, jehož osud nebyl příliš šťastný. Ačkoliv ho role v Mrazíkovi proslavila, nakonec se Izotov slavným hercem nestal. V Rusku se navíc dostal do vězení na tři roky za to, že se na černém trhu pokusil vyměnit zlato za rubly. Muž posléze přišel o všechen svůj majetek a po vězení ho navíc postihla mozková příhoda, brzy  nato další mrtvice. Herec pak skončil na invalidní vozíku a skončil v léčebně. 

 

Půvabnou Nástěnku si zahrála Natalja Sedych, která na konkurz šla teprve v patnácti letech. Slávu Nasťy se jí nikdy nepodařilo překonat a herečka se objevovala jen v moskevském divadle. Po rozvodu si našla milence, který se jí jednoho dne pokusil uškrtit. Herečka naštěstí přežila. Dnes je jí 73 let. 

 

Největší kariéru měla z hlavních hvězd představitelka zlé Marfuši. Inna Čurikovová chtěla sice kvůli roli odejít z filmu, ovšem posléze se jí v branži velmi dařilo. Jejím manželem je filmový režisér, který jí hojně obsazoval do filmů a Čurikovová je dnes považována v Rusku za hereckou legendu. 

 

Články, které by tě mohly zajímat