Právě vysíláme

Otec Adele zemřel na rakovinu. „Svého otce nemiluji,“ řekla v minulosti zpěvačka

12. května 2021 11:10
Otec Adele zemřel na rakovinu. „Svého otce nemiluji,“ řekla v minulosti zpěvačka

Otec Adele Mark Evans zemřel ve věku 57 let na rakovinu tlustého střeva. Vztah slavné zpěvačky a vyléčeného alkoholika byl pak velmi složitý.

Adele se nikdy netajila tím, že ke svému biologickému otci cítí skoro až nenávist. Zpěvačka mu totiž nikdy nedokázala odpustit, že opustil její matku a navíc to byl silný alkoholik, který pil i doma před svou rodinou. Adele pak tento rodinný problém naznačila i při děkovné řeči na cenách Grammy„Děkuju svému manažerovi, nebýt jeho, žádný comeback by se nekonal. Jsi génius, provedl jsi to opravdu neuvěřitelně a já ti dlužím všechno, co mám. Miluju tě, jako bys byl můj otec. A já svého otce nemiluju… Takže to asi moc neznamená,“ řekla v roce 2017.

V minulosti se Mark Evans snažil vztah s dcerou narovnat. Sám přiznal, že Adele naprosto chápe a lituje toho, jak se ke své rodině zachoval. „Byl jsem mizerný táta. Denně jsem do sebe nalil dva litry vodky a sedm nebo osm půllitrů piva. Takhle jsem nasával tři roky. Jen bůh ví, jak se mi podařilo přežít,“ prozradil listu The Sun. Jestli si k němu ale zpěvačka našla před jeho smrtí cestu, zatím jasné není.

Mark Evans

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat