Právě vysíláme

Pamatujete na nejstaršího syna ze seriálu Kutil Tim? Dnes dospělý herec byl zatčen za domácí násili

31. července 2023 13:16
Pamatujete na nejstaršího syna ze seriálu Kutil Tim? Dnes dospělý herec byl zatčen za domácí násili

Vzpomínáte na oblíbený sitcom Kutil Tim, který se dlouhou dobu vysílal i na českých obrazovkách? Pokud ano, jistě víte, že seriálový Tim měl tři syny. Z dětských herců jsou dnes již dávno dospělí chlapi. Jeden z nich má ovšem velké problémy se zákonem,.

Zachery Ty Bryan si zahrál v sitcomu nejstaršího blonďatého syna. Dnes je herci 41 let a své původní povolání pověsil na hřebík. Po seriálu Kutil Tim nenašel Zachery uplatnění a čekalo ho jen pár malých rolí. Objevil se například ve filmu Rychle a zběsile: Tokijská jízda.

V soukromém životě to má Bryan velmi složité. Se dvěma ženami má celkem sedm dětí a často udržoval mimomanželské poměry. Muž má navíc velké problémy s alkoholem, agresivitou a není mu cizí ani domácí násilí. Už v roce 2020 se Bryan ocitnul za mřížemi kvůli napadení své přítelkyně, kterou měl škrtit a udeřit do obličeje.

Nyní americký server TMZ informuje o dalším zatčení. V Oregonu byl nahlášen násilný incident v domě, který proběhl mezi mužem a ženou. Když policie dojela na místo, Zachery se v domě již nenacházel. Později byl ovšem zatčen a umístěn do vazby. Kdysi roztomilý chlapeček z Kutila Tima je tak další smutnou ukázkou toho, kdy dětské hvězdy v dospělosti nezvládnou svůj vlastní život.

Články, které by tě mohly zajímat