Právě vysíláme

Pamela Anderson to s érou bez make-upu myslí vážně. Znovu vyrazila do společnosti nenalíčená

6. prosince 2023 11:14
Pamela Anderson to s érou bez make-upu myslí vážně. Znovu vyrazila do společnosti nenalíčená

Pamela Anderson, kdysi populární sexbomba, dál jede svou jízdu bez make-upu. Na další společenské akci se objevila zcela odlíčená.

Pamela Anderson je sexbomba 90. let a dnes je jí 56 let. Nutno podotknout, že na rozdíl od svých kolegyní, tato slavná herečka se rozhodla stárnout bez botoxů, a dokonce i bez make-upu. Před časem Pamela všechny překvapila, když na červený koberec vyrazila zcela odlíčená. Herečka totiž razantně změnila svou životní filozofii a rozhodla se i na veřejnosti ukazovat jen zcela přirozený vzhled. A pozor, nejednalo se jen o jednorázovou zkušenost, protože do společnosti vyrazila nenalíčená Anderson znovu.

Bývalá Playmate přišla na British Fashion Awards, kam oblékla pánský styl a opět se vyhnula make-upu. Za jejím rozhodnutím ostatně stojí kamarádka a vizážistka Alexis Vogel, která zemřela na rakovinu. „Od té doby jsem cítila, že je pro mě lepší nenosit make-up. Myslím, že když stárneme, všichni začneme vypadat trochu legračně. A při pohledu do zrcadla se tak trochu směju sama sobě,“ přiznala s tím, že chodit nenalíčená je velmi osvobozující.

(Profimedia)

Články, které by tě mohly zajímat