Právě vysíláme

Pán prstenů znovu ožije v připravovaném seriálu. Kdo se ujme role čaroděje Gandalfa?

20. prosince 2017 14:10
Pán prstenů znovu ožije v připravovaném seriálu. Kdo se ujme role čaroděje Gandalfa?

Fandové filmů o Pánovi prstenů jsou nadšeni. Americká společnost před časem oznámila, že legendární příběh od spisovatele J.R.R. Tolkiena znovu ožije a chystá se speciální fantasy série. Záhadou však zůstává, kdo se ujme ústředních rolí.

Datum uvedení seriálu ani jména herců zatím zveřejněni nebyli. Už teď však fanoušci spekulují o tom, kdo ztvární titulní roli Froda a čaroděje Gandalfa. Všichni by si pochopitelně přáli, aby se Gandalfa ujal Ian McKellen, který ho tak báječně zahrál ve všech třech filmech od režiséra Petera Jacksona.

I samotný herec si v roli neumí představit někoho jiného. „Neřekl jsem ano, protože mi jsem ještě nedostal nabídku. Chceš tím říct, že si ho zahraje někdo jiný?  Že bude jiný Gandalf?,“ divil se Ian v show na BBC Radio 2, když se ho moderátor ptal, jestli by si čaroděje znovu zahrál. „Gandalfovi je přes 7000 let! Ještě nejsem tak starej, abych si ho nemohl ještě jednou zahrát!“ dodal herec s tím, že by jednou opravdu znovu rád oblékl plášť a vzal do ruky Gandalfovu kouzelnou hůl.

Zdroj: BBC

Máte už dost pohádek v období adventu? Koukněte se raději na vánoční horory

Články, které by tě mohly zajímat