Právě vysíláme

Pár šokoval velmi přísnými pravidly, které si v manželství nastavil

27. listopadu 2021 9:10
Pár šokoval velmi přísnými pravidly, které si v manželství nastavil

Na tom, že si páry mezi sebou stanoví několik pravidel, které budou oba dodržovat, není nic neobvyklého. Nad pravidly dvojice ze Spojených států budete ovšem nechápavě kroutit hlavou.

Bailey a Zac jsou možná šťastně zamilovanou dvojicí, ovšem podle jejich nastavených pravidel to tak moc nevypadá. Bailey totiž na sociální síti TikTok natočila video, kde sledujícím sdělila, jaké musí s manželem oba dodržovat pravidla a uživatelé zůstali v mírném šoku. Zásady této manželské dvojice jsou totiž až bizarní a je jasné, že žárlivost je u nich na denním pořádku.

„Pravidla, která máme s manželem a lidi rozčilují,“ napsala Bailey a zveřejnila některé z nich. Hned první zásadou je pak to, že ani jeden z dvojice se nesmí přátelit s opačným pohlavím, a dokonce nesmí ani mluvit s kolegou opačného pohlaví. Bailey ve videu také zmiňuje, že oba musí dát tomu druhému přečíst zprávu předtím, než ji odešlou osobě druhého pohlaví a nesmějí se ani podívat na jiného muže či ženu.

Dosti šílená pravidla pochopitelně vzbudila na TikToku rozruch a uživatelé diskutují nad tím, zda se nejedná o vážně toxický vztah, který připomíná spíše vězení. Bailey ovšem oponuje, že jí to s manželem velmi klape a s pravidly jsou oba dva v pohodě.

Co na to říkáte vy?

Články, které by tě mohly zajímat