Právě vysíláme

Paris Hilton bude mít holčičku. Její jméno bude hodně originální

24. listopadu 2023 12:28
Paris Hilton bude mít holčičku. Její jméno bude hodně originální

Paris Hilton bude, nebo možná již je, dvojnásobnou maminkou. Slavná dědička hotelového impéria se pochlubila oblečkem pro holčičku.

Paris ve svých 42 letech využila možnosti náhradní matky, která ji odnosila syna Phoenixe. Chlapeček je zatím ještě malé miminko, ale už teď schytává na internetu hate. Někteří lidé se totiž vysmívají velikosti hlavy, kterou zcela zdravý chlapeček má.

Nyní se Paris spolu s manželem pochlubila radostnou zprávou. Na instagramu ukázala oblečení pro holčičku a napsala: „Vděčná za svou holčičku.“ Není jasné, zda už je miminko na světě, nebo se teprve narodí. Známe už však její jméno. Paris dostála svému slibu, když před časem uvedla, že její dcera ponese jméno London podle hlavního města Velké Británie. „Moc se těším, až jednoho dne bude mít Phoenix sestřičku jménem London. Je to mé nejoblíbenější město a vždy jsem tak chtěla svoji dceru pojmenovat. Tohle jméno mám vybrané už skutečně dlouho, více než deset let. Vždy jsem chtěla London. Hrozně se mi to líbí jako jméno pro mou dceru,“ řekla.

Články, které by tě mohly zajímat