Právě vysíláme

Paris Hilton se bude vdávat. DJ Carter Reum ji požádal o ruku

18. února 2021 13:10
Paris Hilton se bude vdávat. DJ Carter Reum ji požádal o ruku

Paris Hilton se konečně dočkala. Její přítel, americký DJ Carter Reum, požádal americkou celebritu o ruku v den jejích narozenin. Pár spolu dvojice tvoří už více než rok.

Carter Reum požádal Hilton o ruku v den jejích čtyřicátin na soukromém ostrově. Zakoupil pro ni prsten od designéra Jeana Dousseta, pravnuka Louise Cartiera. Zásnuby pár oslavil pouze se svou nejbližší rodinou čítající sestru Hilton Nicky a bratra DJe, Courtneyho Reuma.

„Minulý rok zrychlil spoustu věcí. Jako někdo, kdo pořád cestoval, jsem dostala příležitost strávit delší dobu doma a přehodnotit, co je pro mě opravdu důležité. Můj vztah a čas, který trávím s Carterem, je pro mě darem. Těším se na další kapitolu našich životů,“ napsala na své sociální sítě Hilton, která se nechala slyšet, že se po boku Reuma cítí „jako princezna“.

Lásku své nastávající vyznal také Reum. „Měl jsem možnost poznat opravdovou Paris. Byli jsme spolu uplynulých patnáct měsíců a nemůžu být více nadšený a šťastný, že se stane mojí ženou. Je milá a velmi pracovitá. Díky jejímu hlasu je svět lepším místem, a bude i dobrou matkou a manželkou,“ uvedl.

Než se dala dvojice dohromady, znala se patnáct let. „Funguje mezi námi neuvěřitelná energie. Od našeho prvního rande jsme nestrávili jedinou noc odděleně. To je úžasné,“ pochvaluje si Hilton.

Zdroj: People, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat